better languages este o agenţie de traduceri care oferă servicii de traducere din Engleză şi toate limbile majore. Compania de traduceri se specializează în traducerea siteurilor web şi localizare, inclusiv traducerea comerţului electronic şi a comunicatelor de presă on-line. Traducerea etichetelor şi ambalajelor a constituit unul din cele mai mari domenii de lucru de la începutul anilor ’90 şi better languages a tradus pentru multe mărci principale High Street atât cu clienţi direcţi, cât şi cu alţi furnizori de etichete şi ambalaje. Specializarea în etichete include traducerea etichetelor alimentare şi traducerea etichetelor de îngrijire pentru mărci importante precum Mothercare International, M&S, şi Iceland Foods. Agenţia de traduceri de asemenea oferă toate tipurile de traduceri juridice, inclusiv traducerea documentaţiei contractelor, certificatelor, corespondenţei juridice şi a documentaţiei brevetelor de invenţie. Traducerile tehnice sunt oferite în toate domeniile tehnice, inclusiv domeniul ingineriei, domeniul medical şi traduceri din domeniul industriei construcţiilor. Traducerile în domeniul de afaceri includ traducerea unei game largi de documente şi materiale de marketing. Noi oferim servicii de interpretariat pentru întâlniri de afaceri, tribunale şi servicii publice.

Orientarea noastră spre clienţi a câştigat clienţi importanţi precum mothercare international (pentru care suntem unicii furnizori care traduc în 9 limbi, inclusiv Araba şi Chineza simplificată), Weetabix (liste de ingrediente traduse în 11 limbi europene) şi New Look Retailers (traduceri de ambalaje pentru accesorii, reviste şi informaţii resurse umane în 6 limbi, inclusiv Franceza şi Flamanda).  De asemenea lucrăm cu companii mai mici, agenţii guvernamentale, agenţii de caritate şi persoane individuale. În zona noastră, efectuăm traduceri pentru comitatul Nottinghamshire şi pentru exportatori locali, inclusiv HK Founders şi The House of Crafts. Convertizorii de etichete precum Avery Dennison, Braitrim şi Labelon Sales Ltd sunt de asemenea clienţii noştri fideli şi au beneficiat de serviciile noastre multilingve de traducere rapide şi corecte.

Exploraţi siteul pentru a afla mai multe informaţii despre serviciile noastre de traduceri sau contactaţi betterlanguages.com astăzi.

Noutăți recente

Misiunea economică în România

Datorită faptului că limbile est-europene au dev...

traducerile tehnice

“Traducerea tehnică” se poate referi la mai m...

Proiectul de asigurare a calităţii ISO9001

Ca parte a perfecţionării continue, betterlangua...

testimonial 6

Vă mulţumim pentru traducerea în italiană şi ...